lørdag 25. juli 2009

Systemet virker ikke så lenge en av stasjonene er satt ut av spill.

Ja, det stemmer det. Systemet virker ikke så lenge en av statsjonene er satt ut av spill. Og det var det tydeligvis flere som hadde fått med seg da de på torsdag gikk ut for å ødelegge det nye systemet som Statens Vegvesen hadde montert opp.

Detter er ikke en sak jeg vanligvis ville skrevet om. Men siden jeg skrev om Bård Hoksruds bekymrede sinnsleie så sent som i går, følger jeg opp med noen få ord om denne saken også.

VG skriver i dag (og TV2) at bare få timer etter at de nye fartsmålerne kom på plass i Kragerø, så har det vært noen å klippet av kablene som kobler de to målepunktene sammen. Systemet har kostet 1,5 millioner kroner å få på plass, og sjefsingeniør Johan Isaksen sier at forholdet kommer til å bli anmeldt på mandag.

Hvor var forresten Bård Hoksrud rundt middagstid på torsdag?

3 kommentarer:

Spaceman Spiff sa...

Et stikkord... Solskjerm... Ved passering av beggeboksene.


For de som vil gjøre en innsats for flere enn seg selv, så er salongrifle til å lage hull i boksen og en boks med byggningsskum fra Montèr løsningen. Jeg tør vedde på at Satans Vegvesen blir grinete og monterer et kamera til for å overvåke kameraet.

Anonym sa...

Det er merkelig at Statens vegvesen ikke har fått med seg at farten forbi en fotoboks går nrd fra 80 til 60 km/t, uten at det nødvendigvis er kamera i boksen. dette vil også gjelde gjennomsnittsmåling. Resultatet er at det vil oppstå mange farilige situasjoner ved forbikjøringer fordi flertallet kjører godt under 80 km/t i en slik sone. Dette er ren og kjær statens måte å skaffe seg økte inntektet på. Tror ærlig talt ikke samferdselsministeren tenker så mye på trafikksikkerhet som hun påstår.
Da hadde hun bygget flere sikre veier med midtdeler.
Otton

Anonym sa...

Avstandsmåling.
Oppfordrin til alle bilfrørere: Kjør i 30 km på strekningen. lag lengst mulig kø så kanskje de dumme politikerene forstår5 at de ligger 20-30 år etter med veivedlikehold og nybygging i dette landet. Noe som betyr at vi biliste må betale mange ganger mer fordiprisen på forsømt velikehold dobler seg hvert 10. år.

 
Blogglisten